5 tips over Geboortefotografie

Waarschijnlijk ben je fotograaf en heb je interesse in geboortefotografie. Maar loop je met allerlei vragen rond, waar je geen antwoord op kunt vinden. In mijn e-book ga ik 5 tips met je delen over Geboortefotografie.

  • Hoe fotografeer je een geboorte?
  • Hoe let je op de details?
  • Welke momenten moet je absoluut vastleggen?
  • Hoe fotografeer je de geboorte bij slecht licht?
  • Het is mooi en intiem, hoe ga je daarmee om?

Zo liep ik, Sandra van der Meulen, zo’n zes jaar geleden ook rond met allerlei vragen en onzekerheden. Inmiddels heb ik al meer dan 55 geboortes mogen vastleggen gedurende een aantal jaar. Ook ik kreeg toen via een workshop antwoord op veel van mijn vragen. Daarom wil ik jou graag helpen door mijn kennis en ervaring te delen. En al die kennis en ervaring heb ik gebundeld in dit e-book.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt de 5 tips in je mailbox.

5 tips over Geboortefotografie
7 tips om zelf de geboorte van je kindje te fotograferen