Ervaringen van ouders

Het went nooit, de reacties van ouders als ze de foto’s hebben ontvangen. Ik stuur altijd binnen 24 uur een voorproefje op, ook voor een foto voor op het geboortekaartje. Iedere keer weer val ik stil als ik hun reactie ontvang. Dat blijft het allermooiste aan het werk. Met bijna alle ouders heb ik nog contact. En altijd komen dan de woorden: ‘Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met de foto’s. Ze gaan alleen maar nog meer betekenen voor ons.’

Heel fijn is het ook als ik na afloop van het medische personeel complimenten krijg voor de fijne samenwerking. Dan loop ik echt over van geluk. En weet ik weer dat ik het allermooiste beroep van de wereld heb. Ook na een bevalling die lang geduurd heeft. Dit beroep is verslavend!

‘Zo blij dat je er op tijd was en onze momenten hebt vastgelegd. Deze foto’s van Fee zijn zo waardevol en prachtig. Zo blij mee! Het voelde echt alsof we je al jaren kennen. Je bent een onwijs lief en fijn mens. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.’

Erin & Peter

‘Lieve Sandra, we hebben met z’n drietjes in bed alle foto’s en de film bekeken, WAUW!!! Zo ontzettend blij mee, wat is het prachtig geworden! Ontzettend bedankt. Dit is zo waardevol om alles terug te zien en te beleven. Nogmaals dankjewel, ook dat je nog zo lang in het ziekenhuis bent gebleven. Je bent een topper!’

Lynn & Mark

‘Wat is het weer mooi en emotioneel om de foto’s en de film terug te mogen zien. Los van het feit dat het echt weer prachtige foto’s zijn, zijn we zo dankbaar dat je er weer bij wilde zijn en dit weer voor ons mocht vast leggen. Toen ik erachter kwam dat ik weer zwanger was, zei ik gelijk: we moeten Sandra inschakelen. Met de eerste bevalling is het zo onwijs waardevol voor ons geweest dat jij erbij was en ik zou geen bevalling meer willen doen zonder jou!’

Marouschka & Jeroen

Wauw wauw wauw Sandra. Tranen!! Wat onwijs mooie foto’s en de film ook. Zo dankbaar dat je erbij was. Heel waardevol en bijzonder. We blijven maar kijken naar de foto’s.’

Mignon & Ricardo
review van Neha

Thank you so much Sandra. You have given me memories for lifetime. All the pictures are really very beautiful. You made me cry and smile at the same time. Thank you so much. 

Neha
review van Joyce en David

Toen ik de foto’s bekeek, liepen de tranen over mijn wangen. Het besef dat het echt is, ik ben moeder geworden. Ik beleef het iedere keer opnieuw als ik de foto’s bekijk en het verhaal lees. Wat een bijzondere ervaring.

Joyce en David
review van Robien en Leon
Wat super super super super super prachtig en speciaal!!! We zijn er helemaal een beetje emotioneel van. Echt ontzettend bedankt!!
Robien en Leon
Review van Yvette en Jandaan

Wauw wauw wauw Sandra!! Zo ontzettend super mooi weer. Wat heb je deze bevalling weer mooi vastgelegd… Sprakeloos…
We waren al blij dat je erbij was, maar nu nòg veel meer. Dank dank xx

Yvette en Jandaan
Review van Eline en Mark
Ik heb ze net met tranen over mijn wangen bekeken. Wat gaaf is het geworden! Zo bijzonder om het van een andere kant te zien en zo opnieuw te ervaren. Onbetaalbaar!
Eline en Mark
Review Kimberly en Richard
Wauw wat een mooie foto’s heb je gemaakt! We werden er helemaal emotioneel van!
We zijn zo blij dat je er bij was.
Liefs Kimberly en Richard
Kimberly en Richard
review van Neha

Ik had nog niet op de geboortefoto’s gereageerd, dat is omdat ik nog zocht naar de juiste woorden om te omschrijven wat de foto’s met mij/ons doen. Maar ik denk dat ik de juiste woorden niet zal vinden om te beschrijven hoe blij ik ben met de foto’s.

Ik heb eigenlijk de hele bevalling met mijn ogen dicht gedaan en het is zo enorm waardevol om op deze manier toch te zien wat er allemaal (om mij heen) gebeurde. Ook de eerste foto’s van en met onze mannetjes zijn zo dierbaar, het ging in zo’n sneltreinvaart allemaal.

Bedankt voor je prachtige werk en je aanwezigheid, waarvan ik tijdens de bevalling niks heb gemerkt en wat je als compliment moet zien!

Lisa en Eric