Stel je bent zwanger, je wilt graag foto’s van die eerste momenten van je kindje, maar het idee dat er een ‘vreemde’ geboortefotograaf naast je bed staat zie je niet zo zitten. Wat zijn de opties als je foto’s wil van na de bevalling?

Pasgeboren

Je kunt natuurlijk aan je partner vragen of hij of zij foto’s wilt maken. Of iemand anders die bij je bevalling aanwezig is. Maar dat zijn geen fotografen natuurlijk. En die vergeten wellicht foto’s te maken in alle hectiek, want ze zijn net papa geworden of oma! Toch vind je die foto’s van de pasgeboren babytjes  wel heel schattig en mooi. Wat moet je nou doen? Dilemma’s!

Een Welkom op de wereld reportage is dan voor jou een mooi alternatief. Ik kom dan de eerste uren fotograferen als de baby geboren is. Meestal is dit ongeveer vanaf een kwartier/half uur na de geboorte. Ik leg dan de eerste momenten vast van de baby en de ouders, het voeden, de testjes die gedaan worden, het uit op huid contact, het aankleden en het kraambezoek. Deze reportage is heel waardevol, maar kan ik alleen op dichte afstand van mijn woonplaats, Purmerend, doen. Het heeft geen zin om nog anderhalf uur te rijden bijvoorbeeld. Daarom bied ik deze Welkom op de wereld reportage aan op max 30 km van huis.

Fresh 48

Wil je liever niet zo vlak na je bevalling op de foto, maar wel in de eerste twee dagen foto’s van je pasgeboren baby? Dan heb ik nog een andere leuke optie voor je. Namelijk de Fresh 48! Dat klinkt lekker he? Ik kom dan binnen 48 uur foto’s maken als jullie weer thuis zijn of eventueel nog in het ziekenhuis zijn. Dat kunnen we natuurlijk combineren met kraambezoek van trotse opa’s en oma’s of zusjes/broertjes. En het leuke is, dat ik de mooiste foto’s in een luxe mini-album voor jullie verzamel. Dat doe ik bij al mijn shoots. Dan heb je al heel snel de eerste foto’s van jullie mooie dochter of zoon in een prachtig luxe handgemaakt album.

Kraamreportage

Wil je liever de eerste tijd samen zijn met je gezin, dan is een kraamreportage heel geschikt voor jullie: https://sandrinosfotografie.nl/portfolio-items/kraamreportage/ Ik kom dan in de eerste twee of drie weken aan huis jullie leven met jullie kindje vastleggen. Zo krijg je een heel mooi echt kijkje in jullie leven met de baby. Ik leg de dagelijkse momenten vast zoals het in bad doen, aankleden, eten geven en knuffelen.

Foto’s

Zo is er voor iedereen die foto’s wil van de geboorte of na de bevalling een mooie optie. Kies vooraal waar jij je prettig bij voelt. Bedenkt welke foto’s voor jou belangrijk zijn, welke momenten wil je vastgelegd hebben. Dan kun je makkelijker voor jezelf een keuze maken.

Contact

Wil je meer weten over deze beide reportages, dan weet je me te vinden! Je mag me bellen, appen, mailen, wat jij prettig vindt: https://sandrinosgeboortefotografie.nl/contact/ Zorg dat je foto’s hebt van die eerste momenten, want het is zo zonde als je niks in handen hebt om op terug te kijken. Je krijgt er echt spijt van achteraf!