HAARLEM – Hoe mooi is het als je voor een tweede keer bij een gezin wordt gevraagd om een geboortereportage vast te leggen!

In juni 2016 mocht ik de geboorte van het eerste kindje van Kimberly en Richard vastleggen, in het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Daar werd na een voorspoedige bevalling Viènna geboren: “Hallo lief klein meisje”.

Meisje

Deze keer verwachten ze wederom een meisje en zouden ze me er heel graag weer bij willen. In de tussentijd heb ik ook al de bevalling van Kimberly haar zus mogen fotograferen: “Welkom lieve Yara!”  Zo leuk om iedere keer de familie weer te zien.

Bevalling

Op zondag 4 februari word ik als geboortefotograaf getest op mijn stalen zenuwen, als zowel bij Kimberly als een andere klant de bevalling op gang komt. Een lang verhaal wat je in de vorige blog hebt kunnen lezen, maar het is gelukkig allemaal goedgekomen! Zo fijn als je uiteindelijk beide kindjes kan vastleggen. De kans is heel klein natuurlijk dat twee klanten tegelijk gaan bevallen, maar het overkomt je als geboortefotograaf allemaal een keer. Gelukkig kan ik altijd een beroep doen op de geboortefotografen van de vakgroep Geboortefotografen.com,  http://www.geboortefotografen.com

Geboren

Om 21.45 uur wordt in het Spaarne Gasthuis in Haarlem Feline geboren, een prachtig meisje. Omdat Viènna op dat tijdstip al heerlijk ligt te slapen, ga ik een paar dagen later naar hun huis om nog wat foto’s met zijn vieren te maken. Deze reportage staat op de andere website: “De ontmoeting met grote zus”.

De ouders hebben toestemming gegeven om onderstaande foto’s uit de geboortereportage te publiceren. Dank daarvoor!